Elonmerkki# ”Ehkä avioliiton pelastaja”

Viestintäpäällikkö Maria Mroue kertoi Finnairin uudesta identiteettinsä, johon kuuluu uusi palvelulupaus, Peace of Mind. Henkilöstölle palvelulupaus tarkoitti sitä, että Brilliant Basicin lisätään Magic Momentseja. Taianomaisuus syntyy heittäytymällä asiakaspalvelutilanteisiin ja tuomalla oman persoonan aidosti esille.

Taikatilanteet kirjattiin yhteiseen, sisäiseen verkkopalveluun, ”Kehu kaveria”-keinolla ja peukuttamalla. Sankaritarinoilla kerrottiin positiivisia esimerkkejä ja luotiin positiivista virettä. Verkkopalvelu oli suosittu, sillä se keräsi kahden kuukauden aikana 50 000 käyntiä.

Verkkopalvelussa keskityttiin positiivisuuteen, sillä Peace of Mindin välittäminen on vaikeaa, jos itsellä on huono olo. Samaan aikaan koulutettiin henkilöstöä ulkomaanasemilla ja vietiin myös virallista viestiä eteenpäin. Koulutuksessa käytettiin sitoutuneita ja innostuneita sisäisiä valmentajia.

Ai niin, se avioliiton pelastaja oli Finnairin lähtöportilla oleva työntekijä, joka ratkaisi perheriidan ja yhdisti perheen samalle lennolle, ja sai lennon lähtemään liitoon ajoissa. Peukku.

Elonmerkki on viestintäväen yhteinen ammatillinen Inforin järjestämä tapahtuma. Tänä vuonna 15 innokasta bloggaaja livebloggasi tapahtumasta noin seitsemän postausta/bloggaaja. Kirjoitetuksista kootaan kirja, jonka tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen.

Advertisement