Twitter säilöö parhaimmat vinkit

Kuva stock.xchng

Pääsin tekemään ensimmäistä kertaa organisaatiolle sosiaalisen median ohjeita. Olin kaukokatseisesti tiennyt tämän päivän koittavan, joten olin jo reilun vuoden verran täpännyt suosikeiksi kaikki sellaiset twiitit, joissa oli kehuttu jotain sosiaalisen median ohjetta tai ohjeen luontia.

Twiittejä oli kertynyt reilut kymmenen, joten nyt pääsin nopeasti parhaimpien ohjeiden kimppuun ja orientoitumaan viisaampien edessä kohti omien ohjeiden luontia. Googlen haku hävisi näiden linkkivinkkien laadussa ja nopeudessa selkeästi.

Samaan paikkaan olen säilönyt suositellut sosiaalisen median tilastotiedot, parhaimmat apuvälineet ja onnistuneimmat kamppikset. Seuraavaksi odottelen toimeksiantoa rekrytoinnin tukemisesta sosiaalisen median keinoin, sillä hyviä twiitti-vinkkejä löytyy.

Advertisement