Verhot auki

 

Kuva Availan kotialbumi
Helmikuussa, kun uuden kylppärin sisustus oli kuumimmillaan, selasin sisustusblogeja, läräsin Houzzia kaakelinkuvat silmissäni ja tein Pinterestissä hakuja suihkuseinistä. Tämän viikon maanantaina sähköiset sisustuskalut saivat lisäkseen uuden at{mine}-verkkoyhteisön, jossa sistusharrastajat julkaisevat kuvia kodeistaan.

Kuvat voi luokitella eri huoneiden mukaan, mutta palvelusta löytyy myös laareja vaikka kukille ja kattauksille. Laarit auttavat löytämään ideoita tiettyyn tarpeeseen. Kuviin voi lisätä pienen sanallisen kuvauksen, mutta sivuston päärooli on ehdottomasti kuvilla. Kuvia voi tykätä ja julkaisijoita seurata. Haku löytää asiasanojen mukaan  viimeisimmät, tykätyimmät ja tökätyimmät. Löysin sitä kautta myös suomalaiset tilit, joita juuri nyt oli nelisenkymmentä.

Sivuston toiminta-ajatus on jossain Pinterestin ja Houzzin välimaastossa. Esitystapa tuttu Pinterestistä, kuviin tägätyt linkit tuttua taas Houzzista. At{minen} kuviin voi tägätä vaikka tapetin mallin tai lampun ostospaikan. Tietoja voi täydentää esimerkiksi verkko-osoitteella ja lisätä himottavan tuotteen toivelistalle. Aivan loistava tieto silloin, kun on löytänyt jotain kivaa. Toivottavasti mahdollisimman monet postaajat jaksavat täggäillä, sillä se on tämän palvelun suola.

Houzzin yleisvaikutelma on pömpöösimäinen, at{minen} sisustusblogimainen. Kuvat ovat kauniita ja kirkkaita, ei taatusti missään hämyssä näpsäistyjä.  Kunhan saan viimeisteltyä kylppärini, on paras kaivaa järkkäri esille.

At{mine} on reaaliaikaista kurkkimista kiinnostaviin koteihin. Tosin nämä kodit on kyllä siivottu ja kivasti koristeltu. Mutta kuka nyt sotkuisista taviskodeista ideoita etsisikään. Vaikka jännä tietty olisi kurkkia puolituttujen koteja TosiKodeista. Sitä odotellessa.

 

Advertisement